Wat bieden we

Samenwerken

Dagbesteding op Erve ZoKlein

Op Erve ZoKlein zijn er elke dag verschillende klusjes te doen rondom de boerderij. We hebben veel dieren die verzorgd moeten worden, we doen boodschappen voor de cliënten, maar oogsten ook groente uit onze eigen moestuin en we organiseren daarnaast leuke uitstapjes! Onze cliënten helpen waar mogelijk dagelijks mee onder begeleiding van onze begeleiders. 

Dagbesteding op Erve ZoKlein - Erve ZoKlein
Wonen op Erve ZoKlein - Erve ZoKlein

Wonen op Erve ZoKlein

We hebben een grote boerderij waar elke cliënt zijn of haar eigen kamer heeft. In de grote leefkeuken drinken we koffie en eten we samen voor wie daar zin in heeft. Een aantal van onze cliënten vinden het ook heerlijk om lekker uit te rusten in de relax ruimtes waar ze zo min mogelijk prikkels ervaren. 

Dagbehandeling op Erve ZoKlein

Samen met cliënten en ouders of verzorgers werken we een behandelplan uit op basis van de ondersteuning die de cliënt nodig heeft. Ook worden er doelen besproken met betrekking tot het welzijn en een zinvolle invulling. Structuur creëren is hierin een belangrijk onderdeel, waardoor wij veelal een op maat gemaakt dagprogramma opstellen. Onze cliënten zijn vrij om hierin ook eigen initiatief en creativiteit te ontwikkelen. 

Dagbehandeling op Erve ZoKlein - Erve ZoKlein

Nog meer vragen voor ons?

Wil je graag nog meer weten over wat we doen op onze zorgboerderij? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij geven je graag een antwoord op al jouw vragen!