Ervaringen

Elke dag doen we bij Erve ZoKlein ons uiterste best om een veilige en huiselijke leefomgeving te creëren voor onze cliënten. Persoonlijke aandacht, rust en natuur rondom de boerderij en liefdevolle dieren is wat je bij onze zorgboerderij kunt verwachten. 

Ook voor onze begeleiders en vrijwilligers is het voor ons van essentieel belang dat ze een fijne werkomgeving hebben. 

Benieuwd hoe onze cliënten, ouders en/of verzorgers en onze medewerkers Erve ZoKlein ervaren? Lees dan snel verder!

Samen met én voor elkaar!

Ervaringen van ouders, cliënten & begeleiders

De professionele begeleiding, de rust en regelmaat en het buiten werken met dieren doen hem erg goed. Ik ben vooral dankbaar voor de inzet van alle medewerkers om zorg op maat te leveren. Ze begrijpen mijn zoon en hij voelt zich begrepen en gezien, en daardoor veilig. Mijn rol als moeder wordt in de aanpak meegenomen. Dit alles maakt Erve ZoKlein zo’n fijne plek. Ook als ik op bezoek kom voel ik me welkom en gezien. Ik merk dan wat een prettige en ontspannen sfeer er heerst, huiselijk en warm.  

Na alle instellingen en organisaties waar hij verbleven heeft ben ik blij dat we bij Erve ZoKlein terechtgekomen zijn. Hier zit hij goed!  

Emmy Meijer

Werken op de boerderij voelt vrijwel nooit als werken. Het is eigenlijk aanwezig zijn en de dag mee draaien in het leven van de bewoners. Als je de boerderij binnen loopt voelt het dan ook niet als een instelling maar als een woonhuis/boerderij. 

Doordat ik zelf dat huiselijke gevoel ervaar draagt mijn gevoel weer bij aan een ontspannen en gezellige leef en werkomgeving. Wat je zelf uitdraagt zie je dan ook weer terug bij de bewoners!

Begeleidster Dewi

Zorg op maat

Wij vinden het belangrijk dat we in goed overleg met ouders of verzorgers van onze cliënten werken aan de ontwikkeling en het welzijn van elke cliënt. Alle cliënten op Erve ZoKlein hebben een eigen behandelplan en een eigen dagprogramma, aangepast op zijn of haar kunnen. We kiezen voor zorg op maat om zo een optimaal gevoel van zelfredzaamheid te creëren voor elk individu. 

Zorg op maat - Erve ZoKlein

Zelf Erve ZoKlein ervaren?

Ben je benieuwd hoe onze boerderij en ons team eruit ziet of wie de cliënten zijn op Erve ZoKlein? Neem dan contact met ons op om een afspraak in te plannen. We laten je graag kennis maken met ons fantastische team, de cliënten, onze boerderijdieren en laten je onze prachtige zorgboerderij zien!