Vertrouwenspersoon

Vervelende ervaring? Wij helpen graag!

Was er een onprettige situatie waar jij of een cliënt mee te maken heeft gehad op Erve ZoKlein? Dit vinden wij erg vervelend en willen we dan ook goed oplossen! Geef het altijd direct aan bij jouw aanspreekpunt om erover te praten en eventueel een oplossing te vinden. 

Vervelende ervaring? Wij helpen graag! - Erve ZoKlein
Ik kom er niet uit, wat nu? - Erve ZoKlein

Ik kom er niet uit, wat nu?

Kom je er niet uit met het aanspreekpunt? Dan kun je terecht bij de eigenaren Lisanne en Gaston. Zij bieden een luisterend oor en gaan proberen jou te helpen de situatie op te lossen. 

Als de eigenaren je niet verder kunnen helpen is er een vertrouwenspersoon waar jij jouw klacht of vraag mee kunt bespreken.

Natuurlijk is het altijd mogelijk om direct de vertrouwenspersoon of een externe persoon in te schakelen, maar wij zijn er voor onze cliënten en willen dan ook een zo goed mogelijk thuis voor onze cliënten bieden en onprettige situaties oplossen en uitsluiten. 

Wanneer je er ook met de vertrouwenspersoon niet uitkomt bieden we uiteraard ook de mogelijkheid om jouw klacht ergens anders neer te leggen. We hebben ons aangesloten bij www.erisietsmisgegaan.nl

Noor Burggraaff

Noor Burggraaff is cliëntenvertrouwenspersoon vanuit de Wet Zorg en Dwang, maar ook verwanten mogen een appèl op haar doen namens een kind/familielid. Ze is onafhankelijk in dienst van het LSR en werkt dus buiten onze zorgboerderij Erve ZoKlein. Noor kan vooral worden ingeschakeld bij situaties rond onvrijwillige zorg.

Wil je graag meer informatie? Neem dan gerust contact met haar op voor een voorlichting en/of kennismaking.

Mail: n.burggraaff@hetlsr.nl

Telefoon: 06 15 48 85 33  |  088 20 15 900

Website: www.hetlsr.nl 

Noor Burggraaff - Erve ZoKlein