Werken of stagelopen bij Erve ZoKlein? Een mooiere werk- en leeromgeving kun je niet wensen! Houd je naast je werk ook zo van het buitenleven? Ben je gek op dieren? En ben je op zoek naar een werkplek dat voelt alsof je thuis bent? Dan zit je hier helemaal op je plek!

Wij staan altijd open voor nieuwe frisse blikken! Aarzel niet en stuur je open sollicitatie (inclusief cv en motivatiebrief) naar info@ervezoklein.nl!

Omdat wij de kwaliteit van onze zorgboerderij hoog in het vaandel hebben staan, nemen wij voor de functie van ‘Begeleider’ of ‘Senior begeleider’ alleen (open)sollicitaties in behandeling welke aansluiten op de volgende functieprofielen. Beschik jij over deze kwaliteiten?  

Erve ZoKlein is een Erkend Leerbedrijf. Mocht je interesse hebben om werken en leren te combineren, dan kun je een mail sturen naar info@ervezoklein.nl. We maken graag kennis met jou!

Wil jij naast je opleiding ervaren hoe het is om op een (kleinschalig) zorgboerderij te werken? Kom een kijkje nemen binnen onze boerderij! Stuur een mail naar info@ervezoklein.nl!